Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation Vuosaaren musiikkiopiston Tuki ry:n saavutettavuusseloste ja koskee palvelua www.vuomu.fi.

Saavutettavuusseloste on laadittu 1.12.2023. Saatavuudesta säädetään laissa digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Laissa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Verkkosivustomme sisältää pdf-tiedostoja ja videoita, jotka eivät ole saavutettavia. Osa ei-saavutettavista tiedostoista on laadittu 23.9.2018 eikä niitä tarvitse muuttaa takautuvasti saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Ole meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@vuomu.fi, jotta voimme mahdollisuuksien mukaan korjata asian tai toimittaa sinulle ei-saavutettavan tiedon muutoin.

Valvontaviranomainen


Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000