Placeholder

Aikuisten opetus

Aikuiset ovat tervetulleita Vuosaaren musiikkiopistoon. Soitonopetuksen voit aloittaa myös aikuisena. Aloita uusi harrastus tai tule syventämään osaamistasi.

Aikuisten opetus

SOITON- JA LAULUNOPETUS

Soitto- ja laulutunneille yksilöopetukseen pääsee vapaille oppilaspaikoille ilmoittautumisjärjestyksessä, ilman pääsykokeita.

POP/JAZZ-LAULURYHMÄ 

Popjazz-lauluryhmä ma 18.00 - 18.45 Sasekalla, hinta 180€ / lukukausi, opettajana Elisa Pellinen. Ryhmään voi tulla myös kesken lukukauden, mikäli oppilaspaikkoja on vapaana.

BÄNDI

Aikuisten bändi keskiviikkoisin 18.30 - 19.15 Parkki-talossa, opettajana Juhana Jansson. Hinta 180€ / lukukausi. Ryhmään voi tulla myös kesken lukukauden, mikäli oppilaspaikkoja on vapaana. Bändi koostuu noin viidestä oppilaasta ja soitinvaihtoehdot ovat rummut, basso, kitara, koskettimet ja laulu. Bänditunneilla treenataan oppilaiden ja opettajan yhdessä valitsemia suosikkibiisejä ja tehdään niistä omannäköisiä versioita.

NÄPPÄRI-ORKESTERI

Vuomussa soittotunneilla käyvät aikuiset ovat tervetulleita myös Näppäri-orkesteriin tiistaisin 17.00 - 18.30 Sasekalle. Lisätietoja omalta opettajalta.

Lukukausimaksu

Aikuisten pop/jazz-lauluryhmä ja bändi 180 €
Yksilöopetus (30 min/viikko) 545 €
Pienryhmäopetus (15 min/oppilas/viikko) 330 €

Lukukausimaksut laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Lukukausimaksun voi maksaa tarvittaessa useammassa erässä, ole yhteydessä toimisto@vuomu.fi.

Ensi kertaa mukana?

Täältä näet hyödyllisiä vinkkejä opintojen aloittamiseen

Näin ilmoittaudut

Ilmoittautuminen tapahtuu Eepos-järjestelmän kautta.
Linkki aukeaa uudelle välilehdelle.

Placeholder

Tätä kurssia opettaa

Ei pääsykokeita!

Myös aikuiset ovat tervetulleita

Voit aloittaa kesken lukukauden