Pianonsoitonopettajaksi Vuomuun

Vuosaaren musiikkiopisto hakee pianonsoiton sivutoimista tuntiopettajaa

pianon koskettimet

Pianonsoiton opettajaksi Vuomuun

Tule osaksi Vuomun positiivista ja ammattitaitoista työyhteisöä!

Vuosaaren musiikkiopisto hakee pianonsoiton sivutoimista tuntiopettajaa 1.8.2024 alkaen. Tehtävään voidaan sisällyttää myös säestystä. Suzuki-menetelmän ja Näppäri-pedagogiikan tunteminen katsotaan eduksi.

Hakuaika päättyy: 

17.5.202416.00

Työn kuvaus

Vuosaaren musiikkiopisto (Vuomu) on musiikin laajan ja yleisen oppimäärän mukaista opetusta antava oppilaitos. Arvojamme ovat ilo, yksilöllisyys ja yhdenvertaisuus.

Edellytämme hakijalta hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme opettajalta oppimiseen innostavia pedagogisia taitoja, valmiuksia niin alkeisopetuksen kuin edistyneempienkin oppilaiden opetukseen ja sitoutumista työtehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan Sivistan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4,5 kuukauden koeaikaa.Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä edellytettä värikostaustaote (504/2002).

Opetuspäiviä 1 - 3, mahdollisuus myös lisäopetuspäiviin Sipoon musiikkikoulussa Söderkullassa.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

 

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen rekry@vuomu.fi 17.5.2024 klo 16.00 mennessä.

Osa hakijoista voidaan kutsua opetus- ja soittonäytteeseen sekä haastatteluun pe 24.5.2024. Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkintotodistukset.

Lisätietoja antaa musiikkiopiston rehtori Terhi Murtoniemi

rekry@vuomu.fi

(ma-pe 11-12) 040 643 4484